Поп иконата Бритни Спиърс не е стабилна психически и злоупотребява с вещества,

...
Поп иконата Бритни Спиърс не е стабилна психически и злоупотребява с вещества,
Коментари Харесай

Близките на Бритни Спиърс са притеснени за нея заради злоупотреба с хапчета и агресивно поведение

Поп иконата Бритни Спиърс  не е постоянна психически и злоупотребява с субстанции , като и двата казуса към този момент са задоволително тежки, настояват нейни другари и членове от фамилията ѝ. Най-близките хора на певицата се опитали да я убедят да се лекува, само че без триумф, съобщи сайтът TMZ. 

" Страхувам се, че ще почине " , споделя един източник в постояннен контакт с Бритни пред TMZ. 

Множество източници, осведомени със случая, споделят, че хората към 41-годишната изпълнителка са се разтревожили от нейното непостоянно и неадекватно поведение. Тя приемала медикаменти, които я изнервят, и отказвала да пие лекарствата, които я стабилизират.

Мениджърът на Бритни наел къща в региона на Лос Анджелис за няколко месеца, като планът е бил да заведе нищо неподозиращата певица в къщата, където щял да присъства брачният партньор ѝ Сам Асгари, интервенционист и лекари, които да я убедят, че тя има нужда от помощ. Според източника, родителите на Бритни и двамата ѝ синове не са били забъркани в интервенцията, която била планувана да се случи във вторник. 

Бритни трябвало да живее в наетата къща за към два месеца, до момента в който получава както здравно лекуване, по този начин и психическо консултиране. Този проект обаче внезапно се трансформирал, когато Бритни  " ненапълно осъзнала " проекта и интервенцията пропаднала. 
                             

Според източници, Спиърс въпреки всичко се съгласила да се срещне с доктор в сряда късно следобяд и всичко е „ минало добре “.

След излязлата информация за психологичното ѝ здраве, певицата публикува гневно известие в профила си в Инстаграм по-рано през днешния ден: 

" Прилошава ми, че даже е законно хората да си измислят истории, че съм съвсем умряла... Искам да кажа, че в един миг стига!!! Вероятно ще би трябвало да спра да обявявам в Инстаграм, тъй като макар че ми харесва да го върша, явно има доста хора, които не ми желаят положителното!!! Честно казано, въобще не съм сюрпризирана... Отново върша най-хубавото, което мога!!! Попечителството е завършило от съвсем година… Не, хора, не е 2007… 2023 е и върша първата си домашна лазаня вкъщи!!! Най-накрая накарах камината си да работи в хола ми!!! Както моят брачен партньор го споделя най-добре: не вярвайте на всичко, което четете!!! Цялата тази обич се връща към теб!!! "

Бащата на Бритни, Джейми Спиърс, имаше цялостно настойничество върху финансовото положение на поп изпълнителката в продължение на 13 години, което не ѝ позволяваше да води естествен независим живот. Попечителството завърши през ноември 2021 година,  в не дребна степен поради придвижването на почитателите на певицата - #ОсвободетеБритни. Съдията не подреди здравна оценка преди да бъде прекъснато попечителството въпреки обстоятелството, че лекари постоянно даваха показания пред съда през 13-те години.
 Разкритията на Бритни Спиърс за цялостното настойничество над нея  Разкритията на Бритни Спиърс за цялостното настойничество над нея  Разкритията на Бритни Спиърс за цялостното настойничество над нея  Разкритията на Бритни Спиърс за цялостното настойничество над нея
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР